El PP Onda anime als veïns a omplir Onda de banderes de la Comunitat Valenciana el 9 d’Octubre

Aguilella: “És un any molt especial i en un dia tan important hem de demostrar l’orgull de ser i sentir-nos valencians"

El president del Partit Popular d’Onda, Salvador Aguilella ha animat a tots els veïns a celebrar este dia tan especial per a tots els  valencians. I ha assegurat “que en estos moments difícils cal lluir la nostra senyera i omplir els balcons, com a mostra d’unitat per a véncer junts totes les adversitats”.

Aguilella ha explicat “que este any no podrem celebrar el tradicional partit de futbol sala amb els alumnes del Centre Ocupacional El Moli ni la jornada de convivència familiar que sempre l’ha acompanyat des de fa 15 anys, ni tampoc se celebrarà cap acte en la seu del partit”.

Per això, és important que els balcons d’Onda lluïsquen la Senyera, com a senyal d’identitat i honor en un dia tan important per als valencians i en el que no podrem celebrar activitats per a commemorar el dia de la Comunitat Valenciana a causa de la COVID-19.

El Partit Popular sempre s’ha mostrat orgullós de ser valencià i espanyol i defensar els símbols de la nostra terra: l’himne Regional, la Senyera i la figura del Rei Jaume I.